Taler på MP3

Vinterens mannskonferanse til Nettverk for Menn hadde tema “Jeg og mitt hus, vi vil tjene Herren”. Det ble fantastiske dager hvor Gud rørte ved veldig mange gjennom fellesskap, lovsang og flott undervisning. Vi lar dere få del i noe av det som ble forkynt under konferansen her på vår nettside. La det inspirere du også!

2012 konferansen – Dennis Greenidge (lørdag)

Publisert på 5. nov. 2012 i Taler på MP3 | 0 kommentarer

Dennis Greenidge var hovedtaler i fjor og i år. Han er en glitrende kommunisator, og i dette budskapet fra lørdag kveld taler han om: “Mitt håp i Gud”. Dato: Lørdag kveld – 4. feb. 2012 Taler: Dennis Greenidge Tema: “Mitt håp i Gud” Lørdag kveld 1 av 4 Lørdag kveld 2 av 4 Lørdag kveld 3 av 4 Lørdag kveld 4 av...

les mer

2012 konferansen – Rune Edvardsen

Publisert på 13. mar. 2012 i Taler på MP3 | 0 kommentarer

Rune Edvardsens tale på fredagskvelden ble veldig viktig for årets mannskonferanse. Rune har en gave til å oppmuntre og inspirere, og denne kvelden ble vi smittet med en tro på at det er mulig å bli brukt av Gud. Gud har brakt mennesker i vår vei som er klare til å bli et Guds barn, og det er bare å åpne øynene. Han forteller også den inspirerende historien om den beskjedne mannen som ble et redskap til at faren til Rune – Aril – ble en kristen, og hvordan Aril så vant millioner for himmelen! Fredag kveld 1 av...

les mer

2012 konferansen – David Hathaway

Publisert på 5. mar. 2012 i Taler på MP3 | 0 kommentarer

David Hathaway var et nytt bekjentskap for oss i Nettverk for Menn. Han tok oss med storm...For en trosfrisk og Jesusbegeistret gammel mann! I sitt 80nde år talte han til oss om å ha autoritet i Gud gjennom den kraften som finnes i evangeliet. David har sagt ja til å komme tilbake i 2013!

les mer

2012 konferansen – Dennis Greenidge (fredag)

Publisert på 5. mar. 2012 i Taler på MP3 | 0 kommentarer

Dennis Greenidge var hovedtaler i fjor og i år. Han er en glitrende kommunisator, og i dette budskapet fra fredag formiddag taler han over konferansens hovedtema; "Jeg og mitt hus, vi vil tjene Herren".

les mer

La deg inspirere av 2011 talere!

Publisert på 20. apr. 2011 i Taler på MP3 | 4 kommentarer

Benytt anledningen til å høre opptakene fra Nasjonal Mannskonferanse i februar 2011. Dennis Greenidge, Willy Ludvigsen, Kaj Magnus Klein og Geir Fagerbakke. Tema for sist konferanse: "Menn, Min nåde er nok!"

les mer