Nettverk for Menns regionale dagskonferanse

pit-stop-vector-383334

Velkommen!
NfM har gleden av å invitere til dagskonferanse i Vennesla 9. oktober. Arrangementet kalles for Pit Stop 21. Tittelen er tatt fra Formel 1 hvor dem som deltar i løpet kommer inn til et depo for påfyll av drivstoff, dekkskift for å få maks veigrep, justeringer og innspill på hvordan løpet kan fullføres til seier.
Overført til våre liv og vår sammenheng er det en slik type dag vi vil ha sammen i Vennesla i oktober! Etter en lang periode som har vært så annerledes tror vi en slik samling rett og slett blir knallbra og veldig viktig…

De som skal bidra
Du bidrar jo bare ved at vi får gleden av å være sammen med nettopp deg! I tillegg er det et lederteam for arrangementet som vil dele fra livene sine og fra Guds Ord. Det er en blanding av unge og ikke fullt så unge menn som har mye godt på hjertet. Dette teamet består av Per Juell Larsen, Roger Grødum, Geir Fagerbakke, Espen Pedersen, Odin Bjørkvoll, Herman Harv, Gunnar Osestad og Jørgen Eikås. Vi har også med oss flotte lovsangskrefter, og som vanlig står veiledere med store hjerter klare til å være til velsignelse.

Programmet for dagen er som følgende;
10.00 Møte
12.00 Lunsj
13.00 Møte
15.00 Middag
16.00 Møte (Avsluttes 18.00)

Pris og påmelding.
Pris for dagskonferansen er kr. 300,-. Ønsker du lunsj og middag så er det kr. 250,- i tillegg. Påmelding via checkin.no. Arrangementet vil selvsagt følge gjeldende smittevernregler.


Meld deg på

Facebook Twitter