Regional konferanse Rogaland 28 – 29 september

PÅMELDING

 

 

BROSJYREN

 

 

 

Vi er alle menn som er kalt og oppreist av Herren for en tid som dette. Så la oss komme sammen som Guds folk for å lytte til Herren, lar oss utruste av Ham til å stå i striden, og finner sammen som brødre og ikke minst å finne vår sanne identitet som forteller oss at vi er sønner av den høyeste Gud, og for å sette mot i hverandre. 

 

Årets tema er: . . . å høre Guds stemme og bli ledet i livet og hverdagen . . .

I Johannes ev. 14:6 sier Jesus: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Min Far uten ved Meg”. Jesus var sendt av sin Far til menneskene for å bli veien tilbake til Far. “Edens hage” skulle åpnes igjen, stedet hvor Guds stemme første gang ble hørt. Vi trenger å komme hjem, til Guds “hage” så vi kan lære oss å høre Guds Fars-stemme igjen. Hører du Guds stemme som tjener eller sønn?

 

Bildet på brosjyren med de fargede stripene er digitaliserte lydbølger. Sammen vil vi denne helgen stille oss inn på Guds frekvens!

 

Vi har invitert flotte talere og lovsangsledere for å være sammen med oss i Klepp Frikyrkje i september, så bordet er dekket. Kom og vær sammen med oss du også! Sett av denne helgen slik at Guds bord blir fullt, ta med deg en venn!

 

For Nettverk for Menn Rogaland

Finn Geir Vignes, Paul Otto Nærbø, Kjell Arne Tørressen, Torstein Thorstvedt

Facebook Twitter