“Det månedlige”… desember 2014

Det skal veldig mye til for å få en sulten og til tider lubben mann til å skippe en slik anledning…

Hei alle sammen!

Nå nærmer det seg en ny mannskonferanse i Vennesla! 23-25 januar er helgen det skjer! Igjen skal vi samles noen hundre mannfolk for å møte Gud og ha fellesskap med hverandre.

Her om dagen var jeg kommet til Salme 133 i bibelleseplanen min. Der står det noen gode ord om enhet blant menn. Blant annet står det at Gud gir sin velsignelse og liv til evig tid der hvor den enheten er tilstede… Vi kommer sammen i enhet fra mange kirkesamfunn og steder for å høre fra Gud og oppmuntre hverandre i troen, og i 3 dager kan vi legge til side mange av de hverdagslige tingene for å fokusere det viktigste av det viktige.

Jeg har selv et spesielt minne fra en av de tidligere mannskonferansene. Jeg husker jeg kom til hotellet der konferansen skulle avholdes og gikk opp på rommet i forkant av åpningsmiddagen og åpningsmøte. Der mens jeg var i bønn og leste i Bibelen talte Herren til meg noen ord som forandret hele retningen for tjenesten min. Gud forberedte meg der og da på en utfordring som kom noen uker senere, og jeg bare viste hva jeg skulle svare da den kom…Det ble starten noen fantastiske år i tjeneste for Jesus, hvor mange mennesker ble berørt og velsignet.

Det eneste negative med det øyeblikket hvor Gud møtte meg der på hotellet var at jeg ikke klarte å forlate rommet for å ta del i en deilig åpningsmiddag. :-) Det skal veldig mye til for å få en sulten og til tider lubben mann til å skippe en slik anledning…

Når vi er sammen om noen uker på Vennesla så er det under temaet; ”Lasarus, kom ut!”. Det står i Johannesevangeliet at Jesus elsket denne lille familien av 3 søsken; Maria, Martha og Lasarus. Når Gud kalte Lasarus ut – og når han taler og virker i vårt liv – så gjør han det ut fra et hjerte fylt av kjærlighet. ”Når selv dere som er onde, vet å gi barna deres gode gaver, hvor mye mer skal ikke deres far i himmelen gi gode gaver til den som ber ham!”, sier legen Lukas, når han skal beskrive den Gud han har blitt kjent med.

Hva har han for deg i Vennesla 23-25 januar? Hva har han for meg i Vennesla den helgen?

Jeg gleder meg til å se…

Mvh Geir F. for NfM

Facebook Twitter