“Det månedlige”… februar 2014

Dagen etter mannskonferansen som sluttet 2. februar mottok jeg en mail som begeistret meg… En av deltakerne hadde på en fantastisk måte erfart at Gud hadde grepet inn i livet hans. De siste halvannet år hadde han hatt større og større problemer med hørselen på begge ører. Dette var blitt veldig vanskelig for han gitt ham redusert livskvalitet. Les hva han selv skriver i mailen;

«Jeg stod med opprakte hender, så kom Guds nærvær så sterkt at jeg måtte ta ned hendene og ta tak i stolen foran. Så opplevde jeg noe vidunderlig. Jeg har i lang tid vært plaget med en dårlig hørsel på begge mine ører. Det ble vanskeligere og vanskeligere å kommunisere med familie og andre. Jeg måtte virkelig konsentrere meg for å følge med i samtalen. På det ene møtet skjedde det noe fantastisk; Det smalt først i mitt høyre øre, så i mitt venstre. Det var som en propp spratt ut. Jeg har fått tilbake min normale hørsel, hallelujaaa!»

Jeg tok en telefon til denne mannen litt senere, og da fortalte han jublende og detaljert om sin erfaring under en av lovsangsstundene på mannskonferansen. Det var i en sekvens hvor lovsangen dreide som om å løfte opp Jesus navn, hvor vi bare tilba Jesus alene, hvor dette skjedde. Ingen bad for han, han bare sto innfor Gud. I løpet av sekunder hadde han fått full hørsel igjen! I snart 3 døgn hadde han bare kunne fryde og glede seg over en ny tilværelse.

I Joh.12,32 står det om at Jesus drar oss til seg når han blir løftet opp. Det er vers som både sier oss noe om effekten av korset, men også hva tilbedelse gjør. Det var nettopp dette denne mannen fikk erfare. I lovsang til Jesus så erfarte han at Jesus ikke var langt borte, men rett å slett så nær at Han rørte ved mannens kropp… Og undere var et faktum!

Et oppmuntrende vitnesbyrd å våkne til på mandag etter en lang helg. ☺

Geir, leder NfM

 

Facebook Twitter