“Det månedlige”… november 2013

Et av mine store forbilder er Paulus. Dette har blant annet ført til at jeg skrev min hovedfagsoppgave om Paulus’ teologi for noen år siden. Det var en rik prosess som gav meg mye.

Etter en pause drar vi nå igang “Det Månedlige…” igjen. Så da er det bare å følge med… I denne utgaven av disse hilsenene fra Guds Ord er teksten hentet fra nettopp Paulus. I 2.Kor.6,12 står det; “Dere har det ikke trangt hos oss, det er i deres eget sinn det er trangt.”

Av og til kan vi kjenne på at sinnet vårt kan være under press, og og at det som Paulus formulerer det; “blir trangt der inne”. Det kan være som en skruestikke som skrues til, og fremtid og håp skvises ut.

Apostelens medisin mot dette er å minne om 4 vers senere at vi er; “…den levende Guds tempel.” For en kontrast til et trangt sinn! I stedet for at vårt sinn og vårt liv skal være trangt som et lite bøttekott, så skal vi få være en bolig for El Shaddai, som betyr “Den Gud som er mer enn nok.” Er det rart at vi har satt som tema for kommende konferanse “Fremtid og Håp”?!

Benytt denne anledningen i Vennesla 30. jan. – 2. feb. til å få input fra Gud – for å kunne leve i frihet, i et åpent landskap…

Nettverk for Menn,

Geir

Facebook Twitter