”Det månedlige…” mai 2011

Tenk deg at du har vært blind hele livet. Så får du en dag høre en stemme ulik noen andre stemmer du har hørt. Noen sekunder etterpå ser du… Det første du ser er Jesu ansikt. Senere på dagen får du sett både kona di og barna dine, noe du aldri før har sett. Det siste du får se den dagen er deg selv i speilet. Selv om det ble en nedtur, så må jo dagen totalt sett bli sett på som god…

Så kom de til Betsaida. Der førte de en blind mann til Jesus og ba ham røre ved mannen. Han tok den blinde i hånden og ledet ham utenfor landsbyen, spyttet på øynene hans, la hendene på ham og spurte: «Ser du noe?» Han så opp og svarte: «Jeg ser mennesker. For jeg skimter noe som ligner trær gå omkring.» Så la Jesus hendene over øynene hans igjen. Da klarnet synet. Han var helbredet og kunne se alt tydelig.

Mark. 8,22-25

Ved gjentatte berøring av Jesus ble han en seende mann. Først tok Jesus han i hånden og ledet han frem, og han var fortsatt blind. Så rørte Jesus ved han slik han så – men dog uklart. En berøring til, og mannen kunne se Jesus tydelig. Den blinde var en mann som lot seg berøre av Jesus gjentatte ganger, og det gjorde han tilslutt seende.

La Jesu hånd berøre deg daglig gjennom Guds Ord og Guds Ånd. Da helbredes nærsynt fokus, åndelig grå stær og bekymringens langsynthet.

Maihilsen fra oss i Nettverk for Menn, v./Geir

 

Facebook Twitter

2 Kommentarer

 1. Odvar Omland says:

  Som leder av Kristent Mannsarbeid (KM) ønsker jeg NETTVERK FOR MENN lykke til med virksomheten. Dersom det passer ville vi gjerne ha en orientering om nettverket på vår inspirasjonssamling 30. september – 2. oktober 2011 på Sola Leirsted, Himmel og Hav, Sola. Se næørmerere www. kristentmannsarbeid.net.

  Vennlig hilsen
  Odvar Omland

 2. Odvar Omland says:

  Under regionsamlingen til Kristent Mannsarbeid (KM) frydet man seg over den virksomhet som Nettverk for Menn står for. 22. – 23. september 2012 vil vårt landsråd ha møte i Kristisand og håper å treffe en eller flere fra nettverket for utveksling av informasjon.

  Vi hilser med Malakias 3:16. De som frykter HERREN, talte da sammen.
  HERREN lyttet og hørte hva de sa.
  Hos ham ble det skrevet en minnebok
  om dem som frykter HERREN og ærer hans navn

  Vennlig hilsen
  Odvar Omland
  formann i KM